Η LPG GREECE είναι μια νέα εταιρία που δημιουργήθηκε από την BRC ITALIA για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της υγραεριοκίνησης στον ελληνικό χώρο. Αναλαμβάνει για λογαριασμό της BRC το εμπόριο συστημάτων υγραεριοκίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Η BRC ιδρύθηκε το 1977 στο Cherasco της Ιταλίας και είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου. Σήμερα στο οργανικό της εργάζονται πάνω από 1000 υπάλληλοι, σε 4 διαφορετικά εργοστάσια, που καλύπτουν έκταση 60.000 τετραγωνικών μέτρων και παρούσα σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Η παραγωγή της BRC μπορεί να καλύψει από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς με διάγνωση OBD. Είναι η μόνη εταιρία που παράγει το ΚΙΤ εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Όλα τα προϊόντα BRC είναι συμβατά με το UNI EN ISO 9001:2000 και σέβονται τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το υψηλό ποιοτικό και τεχνολογικό επίπεδο της BRC είναι πιστοποιημένο από τα υψηλότερα πρότυπα συνεργασίας από όπου στην Ιταλία και στο εξωτερικό η BRC έχει συνάψει με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως. Peugeot, Citroen, Ford, Jaguar, Daimler Chrysler, MAN, Volkswagen, Fiat-Tofas, Mitsubishi, Chevrolet, Subaru, Maruti, Suzuki, Hyundai.

Η LPG GREECE δημιουργήθηκε για να μπορεί να διαχειριστεί τον πελάτη (έμπορος ή συνεργάτης) από την πρώτη κιόλας επαφή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του με σεμινάρια και τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους μηχανικούς στην Ιταλία.